Brook Preloader
SINOPSI
Viatges, exploracions i molts amics acompanyen a Bita i Cora en les seues extraordinàries aventures.
Bita i Cora són dues amigues aventureres que viatgen en una nau espacial a través de l'univers, explorant nous planetes, satèl·lits i asteroides, fins que arriben a un nou planeta: Pruna. En Pruna coneixeran als Elms, uns estranys, curiosos i divertits éssers amb els qui viuran extraordinàries aventures.
BITA
PERSONATGES
Bita
És la protagonista de la nostra història, té uns 12 anys. 
Bita és una xiqueta amb caràcter, fort i decidida, però al seu torn intrèpida, plena d'energia, optimista, amb un gran sentit de l'humor i un inesgotable esperit aventurer. Això fa que en ocasions siga bastant imprudent. La seua estada al planeta Pruna i la convivència amb els Elms, li farà evolucionar en el seu comportament.
Cora
És la inseparable companya de Bita. És un habitant del planeta Morph i té la sorprenent habilitat d'adoptar qualsevol forma que es propose, ja que el seu cos de goma pot estirar-se i contreure's a voluntat. Cora no parla el llenguatge de Bita, però així i tot, és tal la seua compenetració que només necessiten una mirada per entendre's i comunicar-se. Cora és bona i un poc ingènua, però sempre està disposada a ajudar i a seguir a Bita en les seues aventures.
CORA_home page-min
DECORATS
GALERIA
VEURE GALERIA
VEURE GALERIA
VEURE GALERIA
MAKING OFF
Una producció en stop motion plena de detalls.

tvOn producciones
www.tvonproducciones.com

C/ Marqués de Zenete, 24 bajo dcha.
46007 València  (Espanya)

info@tvonproducciones.com

+34 961 361 630

Avís Legal | Política de privacitat | Política de cookies

CONTACTE
Les dades de caràcter personal que ens proporciones, seran tractades per TV ON S.L com a responsable de la web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per rebre la teua sol·licitud de contacte i poder respondre't. T'informem que les dades que ens facilites estaran situades en els servidors del nostre proveïdor d'allotjament, podent exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació o suprimir les dades comunicant-ho a a info@tvonproducciones.com. Pots consultar la informació addicional en el nostre avís legal.